Treotham AS har siden etablering i 1989 vært en ledende leverandør av elektrokomponenter og automasjonsutstyr til norsk industri, bygg, skip og offshore. Vi tilbyr et bredt utvalg av produkter og løsninger, som er designet og produsert av anerkjente produsenter over hele verden. Produktene er av høy kvalitet og oppfyller de strenge kravene til industrielle applikasjoner. Vi har et bredt spekter av kunder, som spenner fra små bedrifter, til store multinasjonale selskaper.

Vår suksess skyldes våre ansattes evne til å tilby kundene kvalitetsprodukter og løsninger. Vi har fokus på å være en pålitelig partner, som jobber tett med kundene for å forstå deres behov og finne de beste løsningene.


Vi søker nå en Salgsingeniør til vårt team for å hjelpe oss med å vokse og utvikle vår virksomhet i Norge.

Som salgsingeniør vil du være ansvarlig for å bygge og vedlikeholde langsiktige relasjoner med våre kunder i Norge, og samarbeidspartnere i Europa. Du vil jobbe tett med teamet for å ivareta langsiktige kunderelasjoner, identifisere nye forretningsmuligheter, samt utvikle skreddersydde løsninger for våre kunder. Vi ser etter deg med teknisk bakgrunn og erfaring innen elektro/automasjon, men det er ikke nødvendig å ha tidligere salgserfaring. De viktigste personlige egenskapene vi ser etter, er evnen og ønsket om å være en dedikert, engasjert og pålitelig samarbeidspartner for våre kunder.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

 • Utdannelse innen elektro/automasjon
 • God teknisk forståelse og erfaring med elektro/automasjon
 • Evne til å bygge og vedlikeholde langsiktige kunderelasjoner
 • Serviceorientert og imøtekommende
 • Gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper
 • Gode datakunnskaper
 • Gode norsk- og engelskkunnskaper, både skriftlig og muntlig


Vi tilbyr:

 • Muligheten til å jobbe med innovative produkter og løsninger
 • Opplæring og støtte hos våre leverandører
 • Å jobbe med svært gode produkter og løsninger
 • Et hyggelig arbeidsmiljø
 • Frihet under ansvar

Vi er et lite og støttende team, som stiller opp for hverandre, og for kundene. Du vil være en viktig og synlig kollega, som vil få stor frihet til å påvirke din egen arbeidshverdag. Vi ønsker oss en omgjengelig og imøtekommende kollega, som finner gode løsninger for kunder sammen med oss. Besøk gjerne vår hjemmeside for nærmere informasjon om produkter og leverandører.

Dersom du er en person med god forståelse for elektro/automasjon, og ønsker å utvikle din karriere innen salg og relasjonsbygging, vil vi gjerne høre fra deg.

Du må være fleksibel med tanke på reising til våre leverandører, fortrinnsvis i Europa, og til våre kunder i Norge.

Har du spørsmål, så ring gjerne vår samarbeidspartner på rekruttering, Renate Rehn i Advisi, på telefon 41206412. Søknad og CV sendes til innen 28. mai 2023.

Bevegelig innsats til RQMR klammer

Our RQMR-Move is now avalable in outer diameter of 54.5 mm. Combined with the stackable RQM system for ROHRflex-MULTI with nominal width 70, this system is particularly suitable for applications where the tubing is exposed to high mechanical lateral forces such as on joints or on robots, or on connections between railroad cars in rail vehicle engineering

Nye Flexa UL-oppførte produkter.

Nylig har våre nippler RGQ, RQB45 og RQW blitt sertifisert i henhold til UL 514 B og danner et komplett system med PA 6-UL-SD, som er spesielt godt egnet for utemontering, aircondition og ventilasjonssystemer. Niplene er tilgjengelige med mm og NPT gjenger.Mer informasjon, klikk på link https://www.flexa.de/dokumente/UL_Listed_2020.pdf

Den nye Euro-Top CONNECT, er utstyrt med en spesiell splittet pakning/tetning.

Det er mulig å montere kabler med forhåndsmonterte kontakter enkelt og raskt. Takket være denne nye tetningsringen. Det er mulig å montere store kontakter med en diagonal tverrsnitt på opptil 18mm. Samtidig som du bruker tynne kabler fra 3 mm tykkelse. Du slipper dyre spesialløsninger. Nippelen sikrer montering med høy IP/tetningskvalitet og meget god strekkavlastning. Euro-Top CONNECT kan brukes universelt for et bredt spekter av alternative kontakter. Dette gjelder både små kontakter (f.eks. M8), som primært brukes innen elektroteknikk, og til større kontakter som USB og RJ-45. CONNECT nippelen fra Treotham er tilgjengelig i en rekke materialer, f.eks. polyamid, messing (forniklet) og rustfritt stål, gjør den egnet til bruk i praktisk talt alle bruksområder. CONNECT Nippelen er tilgjengelig i størrelsene M20x1.5 / M25x1.5 (polyamid) og M32x1.5 (forniklet messing, rustfritt stål). De kapslingsklassifiseringer IP66, IP68 og IP69k.

FLEXAquick-EMC-connector

Our new high-density FLEXAquick connector

RQGKZED-M is ideally suited for shielded cables with copper braiding. The integrated contact spring must enclose the previously stripped cable to achieve a low-resistance shield contact. The cable is fixed and relieved by the integrated strain relief. The straight connector with metric brass external thread is tested according to EN 45545-2 (HL3) and available in the dimensions M16x1.5 to M63x1.5.

Klikk på bilde for mer info. Klikk på bilde for mer info.

Our new EMC-solution

The HG-CU-F braided sleeving made of fine, tinned copper wires serves as a further EMC solution in the FLEXA product range and is ideally suited for electrical plant construction, automation, mechanical engineering and use in the rail vehicle sector. 
The particularly fine hose enables cables to be pulled in easily and impresses with its good shielding properties. Thus you have the optimum protection in terms of EMC.

Klikk på bilde for mer info. Klikk på bilde for mer info.

Lag splittet rør.

Med denne kniver lager du enkelt splittet rør.

Montert raskt - uten mutter!

Gjør installasjon betydelig enklere, noe som gjør en tid sparing på rundt 70 % sammenlignet med vanlig nippel

All informasjon om vår euro-topp front fix finner du her: https://www.frontfix.info/de/

ADMF-M Endestykke.

Nippel med brannblokkeringselement.

Enkel måte å stoppe flammene å spre seg.

Endestykke / nippelen har metrisk indre og ytre gjenger, for gjennomgående kabler.

Produktet har brannblokkeringselement inni, med slitesterkt materiale (termisk ekspansjon fra 150 ° C),

minst 30 minutter brannsikkerhet (E30)

Temperaturområde -40C til +850C

Trykk på bilde for datablad Trykk på bilde for datablad

FLEXA-Food

Kvalitet for høyeste hygienestandard

Vårt utvalg av slanger og nipler til matvareproduksjon har en jevn/slett overflate, som er lett å rengjøre. Med Flexa-FOOD tilbyr vi et komplett system som er ideelt for mat og drikke, maskin, helsevesen og farmasøytiske applikasjoner.
På grunn av høy tetthet på opptil IP69k kan dette sortimentet trygt rengjøres med høytrykkspyling.

Materiale: galvanisert stål, PU-belegg
Temperatur: - 40 ° C ... + 80 ° C ^ + 110 ° C
Beskyttelsesgrad [acc. til EN 60529]: IP68 | IP69K

Trykk på bilde for datablad Trykk på bilde for datablad

US-FOOD-Metall nippel i stainless steel.

Nippel for rene rom og matvareproduksjeon.

Temperatur: -25C til +100C.

IP68 / IP69K i.h.t EN 60529

Passer til slangene LIQUID-TIGHT-FOOD og AIRflex-GRS-FOOD