TREOTHAM ble stiftet 4. januar 1989 og har i over  30 år levert Elektrokomponenter og Automasjonsutstyr til Norsk industri, bygg, skip og offshore. Den goodwill firmaet har opparbeidet, er bygget på stabile og  velkvalifiserte  ingeniører  og  på  produkter i  første  rekke fra europeiske leverandører. Dette gir nærhet til  våre  leverandører, god  kjennskap til produktene og menneskene   som   produserer  disse.   Du  finner  oss  sentralt på Billingstadsletta, 10 min vest  fra  Oslo, i eget bygg midt i ''Engineering Valley''.

Treotham AS
Olav Brunborgs vei 27
1396 Billingstad

Tlf.: 66 77 83 20              E-post: treotham@treotham.no

 

AAA-ranking:
Treotham har fått AAA-ranking av Dun & Bradstreet for høyeste kredittverdighet. Dette er en eksklusiv utmerkelse som kun de færreste virksomheter tildeles og gis på bakgrunn av sterk økonomi og at selskapet er veletablert. For deg som kunde er dette viktig argument for å velge Treotham som leverandør spesielt om du/dere vil ha en avtale med oss.
FILOSOFI: Våre kunders positive kjennskap til vårt firma er vårt største aktivum, som er grunnlaget for vår fremtid som deres leverandør.
SERVICE: Vårt lager  inneholder  flere tusen artikler som utvides etter kundenes ønske.Fra eget serviceverksted yter vi assistanse på alle våre produkter både ute hos kunder og på vårt  verksted. Hvis nødvendig tilkalles hjelp fra produsenten.  Alle våre leverandører er ISO 9000 sertifiserte

Endre teksten ved å klikke på Rediger i tekstens ramme